Om os

Sådan Startede det:

Idéen opstod tilbage i 2020, hvor vi kiggede efter mere strækbart tøj og behageligt tøj, der matchede vores egen stil. Vi kunne intet finde på nettet, der matchede vores kriterier og derfor startede idéen om Vimpulze.

Vi har for alvor prøvet kræfter af, med hvad det ville sige at være nyopstartet iværksættere, eftersom planerne først begyndte at tage liv, under Corona Epidemien. Vi kan nu offentliggøre virksomheden Vimpulze i 2024.

For at finde de helt rigtige materialer er alt tøjet testet på. Materialerne er blevet mærket, gået med og strukket ud så meget det kan. Missionen bag Vimpulze er at skabe strækbart, stilrent og komfortabelt tøj, der passer til dagens mange gøremål. Tøjet bliver designet fra bunden til både mænd og kvinder. 

Idéen bag brandet:

Vi kender alt til en travl hverdag med lange to-do-lister. Derfor går vi op i, at vores tøj ikke kun sidder behageligt, men også ser godt ud til alle gøremål i løbet af dagen. Vi ved selv hvor stor en betydning det har, at tøjet er rart at have på imens vi er aktive og derfor vægter vi bevægelighed og komfort højt i vores tøj. Vores mål er at kunne skabe mere bevægelighed, uanset, hvor du er. 


Følg med på rejsen:

Følg os på vores sociale medier for nyheder, produkter, nye designs og tilbud.