Bæredygtighed

Hvordan er vi Bæredygtige?

I dag er bæredygtighed ikke blot en trend, det er en nødvendighed. Som forbrugere bliver vi stadig mere opmærksomme på de miljømæssige konsekvenser af vores valg, og virksomheder står med et ansvar om at handle miljøvenligt. Vi tager dette ansvar alvorligt, og stræber konstant efter at forbedre vores praksis for at mindske vores miljømæssige fodaftryk.

Produktion: Kørsel med formål
I vores bestræbelser på at mindske CO2-udledningen fra vores produktionsprocesser er en af vores primære tiltag, at fragte vores produkter med lastbil. Vi ved, at der stadig er meget at gøre på dette område, og vi fortsætter med at undersøge og implementere mere miljøvenlige transportløsninger.

Spild: Intet går til spilde
En af vores vigtigste prioriteter er at minimere spild i vores produktionsproces. Vi bruger derfor hele stofrullen og de få rester, der er til overs efter udskæring, bliver leveret til genbrugsfabrikker. Ved at genanvende selv de mindste materialer reducerer vi ikke kun vores affaldsmængde, men vi udnytter også ressourcerne fuldt ud.

Tøj: Materialer med omtanke
Når det kommer til vores tøj, går vi ikke på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Vi bestræber os på at anvende materialer, der passer bedre på miljøet, såsom økologisk bomuld, som kræver mindre vand og færre kemikalier i produktionsprocessen. Desuden bruger vi bambus, en hurtigt voksende og bæredygtig ressource, der giver bløde og behagelige tekstiler. Det meste af vores tøj er også Oeko Tex-certificeret, hvilket betyder, at det er testet for skadelige stoffer og er sikkert for både mennesker og planeten.

Emballage: genbrug med formål
Når vores produkter når frem til vores kunder, ønsker vi også at sikre, en miljøvenlig emballage. Derfor bruger vi genanvendelig indpakning, som reducerer behovet for engangsplastik og giver vores kunder mulighed for at genbruge eller genanvende emballagen.

Rejsen mod bæredygtighed
Selvom vi er stolte af de skridt, vi har taget indtil videre, erkender vi, at vores rejse mod bæredygtighed er en kontinuerlig proces. Vi fortsætter med at undersøge og implementere nye metoder og teknologier, der kan hjælpe os med at minimere vores miljøpåvirkning endnu mere. Vi tror på, at små ændringer kan gøre en stor forskel. Vi glæder os over at have dig med på rejsen.  

Tilbage til blog