Retur

Returforsendelser

Vi har gjort det nemt og gratis for dig

Det er gratis at returnere hos Vimpulze, og du har 14 dages fuld returret fra den dato, du har modtaget din ordre. 

Alle returvarer skal registreres på vores returportal vimpulze.dk/retur, hvor der genereres et returlabel som sendes til din e-mail. Du skal bruge dit ordrenummer og din e-mail.

Sådan returnerer du dine ubrugte varer 

Alle returvarer skal registreres på vores returportal på vimpulze.dk/retur, hvor der genereres et returlabel som sendes til din e-mail. Du skal bruge dit ordrenummer og din e-mail.

Vi tilbyder ombytning af samme produkt til anden farve eller størrelse. Skal varen byttes til et andet produkt, bliver det behandlet som en returnering.
Ved returnering skal du gøre følgende:

  • Du skal blot bestille de nye varer på hjemmesiden og returnerer de andre styles til os via returportalen på vimpulze.dk/retur

Returnering skal ske senest 14 dage efter, du har modtaget varerne. Det er vigtigt, at varen er ubrugt og har samme stand som ved modtagelsen, og sendes retur i den emballage som varen er modtaget i. Vi forbeholder os retten til, at afvise refundering, hvis varen ikke lever op til dette kriterie.

En returnering tager typisk 7-10 hverdage, og du modtager en e-mail med retur- og refunderingsbekræftelse, når din returnering er afsluttet og behandlet.

Vores adresse er:

Vimpulze I/S
Havrevangen 6 , 1th
9000 Aalborg

Reklamationer

Alle reklamationer sendes til info@vimpulze.dk. Når du kontakter os må du meget gerne skrive dit ordrenummer og medsende billeder af varen. Så sørger vi for, at der hurtigt bliver fundet den bedste løsning for dig.

Returnerer du din ordre?

Returnerer du din ordre, vil der trækkes fuld pris af det valgte produkt. Ønsker du i stedet at ombytte til en anden størrelse eller farve, bedes du kontakte os på info@vimpulze.dk.

Ønsker du at returnere hele din ordre og få det fulde beløb tilbagebetalt, registreres dette på vores returportal på vimpulze.dk/retur Heraf følger Vimpulze's normale retningslinjer omkring retur.